Zo denk ik er over!


Leerdam  en geloofsterreur!                23-12-2016

 

Gelezen in 'Het Kontakt'.

 

"Leerdam houdt het bij acht koopzondagen per jaar".

 

Niet dat het mij veel kan schelen of het er geen 1 is, of het zijn er een stuk of 50. Waar het mij wel om gaat is, dat ik vindt, dat dit ware geloofsterreur is.

Kerkgangers hebben meerdere keren gedreigd winkels te zullen gaan mijden die mee doen aan de koopzondagen in Leerdam. Beste gelovigen houd op met je mening op te dringen aan anders denkenden. Atheïsten weerhouden jullie toch ook niet van je kerkgang!! 

Respecteer een ieder die zich aan de in Nederland geldende wetten houd en onze normen en waarden voert, behandel hem als een naaste die je lief behoort te hebben, volgens de geschriften. 

 

Door dit zo te schrijven moeten niet alle gelovigen zich aan gesproken  voelen, wel degene die in het naaste verleden deze gedachte hebben gehad en zeker diegene die dit uitgesproken hebben.

 

 

 

 

Op deze pagina neem ik de vrijheid mijn kijk op diverse zaken te beschrijven. Dit is op persoonlijke titel dus ben je het niet met me eens val daar geen ander mee lastig maar neem contact met mij op!!